Frågor och svar

Kontakta oss direkt på sales@mcleaned.com för köp mot faktura, så berättar vi mer
Från inköpsdatum har du 90 dagar på dig att tilldela en kurslicens, därefter är licensen förbrukad. När en kurslicens är tilldelad har kursdeltagaren 90 dagar på sig att påbörja och avsluta kursen, därefter är licensen förbrukad. Kontakta oss om du/ni inte hann gå klart en kurs, så hjälper vi er. Vi erbjuder ingen återbetalning för en betald kurslicens, oavsett om den är förbrukad eller ej. Se våra villkor, Terms and conditions, för fullständig information
Det ingår ett kursmaterial som kan laddas ner av respektive kursdeltagare inför genomförandet av kursen. När kursdeltagaren loggat in på sin kurs, finns ett kursmaterial med slides och ordlista i PDF-format att ladda ner under fliken Additional References (Fler referenser), som fungerar som stöd under kursen.
Ni behöver inte boka in er för att gå en kurs hos oss, då kursen är tillgänglig dygnet runt, året om - allt ni behöver göra är att köpa kurslicenser till kurs(er) och tilldela till de som ska genomföra kursen. Sedan kan ni genomföra kursen när det passar respektive kursdeltagare. Från inköpsdatum har ni 90 dagar på er att tilldela en kurslicens. När en kurslicens är tilldelad har kursdeltagaren 90 dagar på sig att påbörja och avsluta kursen.
Betala gör ni enklast och snabbast med betalkort/kreditkort - Visa eller Mastercard (som är anslutna till 3D secure och/eller CSC). På så vis får ni tillgång till kurserna direkt och slipper vänta på att vi ska behandla er beställning. Om ni vill beställa mot faktura - vänligen kontakta oss för mer information på sales@mcleaned.com | Se våra Terms and conditions för fullständiga villkor.
Vid kortköp: 1. Skapa ett konto för ert företag/er verksamhet 2. Lägg till enstaka kurslicenser eller ett flerpack av kurslicenser till Varukorgen 3. Gå vidare till Kassan 4. Fyll i kortuppgifter och genomför köp 5. Tilldela kurslicenserna till dig själv eller anställda 6. Kursdeltagaren får ett mail med inloggningslänk 7. Kursdeltagaren loggar in och fyller i sina uppgifter (så att det personliga kursintyget kan skapas) 8. Kursdeltagaren genomför kursen och svarar på kontrollfrågorna 9. Det personliga kursintyget är klart för nedladdning direkt efter avslutad och godkänd kurs | Kontakta oss om ni vill beställa kurslicenser mot faktura | Se våra Terms and conditions för fullständiga villkor.
En kursdeltagare behöver ha en egen (unik) e-postadress, en dator/läsplatta/smartphone med en modern uppdaterad webbläsare, Internet samt hörlurar/högtalare. E-postadressen blir kursdeltagarens unika användarnamn och dit skickas kursinbjudan efter tilldelning Kontakta oss om ni har några frågor om vad som krävs, så hjälper vi er
Ni får tillgång till kurslicensen/kurslicenserna direkt efter godkänd kortbetalning, som ni därefter kan tilldela till den/de som ska gå kursen. Vid beställning mot faktura blir kurslicenserna tillgängliga efter behandlad beställning. När kursen tilldelas så skickas ett inloggningsmail ut, till kursdeltagarens e-postadress, som då direkt kan gå in och påbörja kursen
Följande kan då ha hänt: Kursinbjudan ha hamnat i skräpposten/junk folder, eller: Ni har fyllt i fel e-postadress vid tilldelningen (kontakta oss om ni vill ångra tilldelningen) | Det kan även vara så att vårt kursverktyg inte får iväg en kursinbjudan direkt, utan att den går iväg efter ett litet tag. Kontakta oss om den inte kommit inom 1 timme från tilldelningen. |Om Kursdeltagaren tidigare har genomfört kurser hos M Clean Education, så kan hen logga in på https://mcleaned.litmos.com/ och genomföra den nya kursen, även om kursinbjudan inte kommit fram än, så länge kurslicensen blivit tilldelad till rätt e-postadress.
Absolut! Men vi rekommenderar att man genomför kursen under ett och samma tillfälle. Om man pausar kursen (för att gå på toaletten / Internet bryts / man får ett samtal / etc.) så kan man sedan återgå till där man var och fortsätta kursen som vanligt.